Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У току криминалистичка обрада лица лишеног слободе у Прњавору

| Прњавор | Недеља, 01. август 2021.

У Полицијској станици Прњавор, у току је криминалистичка обрада лица иницијала П.С. из Прњавора, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело убиство у покушају.

Након завршене криминалистичке обраде, лице ће бити спроведено у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Посдјећамо, јуче око 17,00 часова, у Полицијској станици Прњавор, запримљена је пријава да је лице иницијала П.С. из пиштоља, пуцало у правцу лица иницијала М.С. због нерјешених имовинско – правних односа

Полицијска управа Бањалука осуђује изјаву Миладина Станића и Српске демократске странке који овај догађај називају „политичким чином“, а ради се о нерјешеним имовинско - правним односима између чланова породице Станић. Увидом у службене евиденције смо утврдии да постоји више од 10 пријава између чланова породице Станић, у посљедњих годину дана, а које се односе на нерјешене имовинско - правне односе, а да је то проблем који траје годинама и да полиција редовно итервенише. По свакој пријави полицијски службеници Полицијске станице Прњавор су поступили професионално, те о свему обавијестили надлежне службе, Комуналну полицију, Одјељење за стамбено – комуналне послове општине Прњавор, као и Окружно јавно тужилаштво Бањалука, коме смо достављали извјештаје о почињеним кривичним дјелима.