Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Малољетник са такси возилом слетио са коловоза

| Добој | Четвртак, 05. август 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој, 04.08.2021. године, извршили су увиђај саобраћајне незгоде у мјесту Церовица, подручје општине Станари, у којој је малољетно лице  са подручја општине Станари управљајући  такси возилом марке „Škoda“ слетјело са коловоза приликом чега је задобило тјелесне повреде.

Наведено малољетно лице је истог дана око 14,00 часова, искористило непажњу власника такси возила лица иницијала Љ.Л. са подручја општине Станари, а потом је сјело у његово возило и удаљило се са лица мјеста, гдје је убрзо након тога  усљед неприлагођене брзине слетјело са коловоза. Наведени путнички аутомобил се налазио паркиран поред пута у мјесту Церовица, подручје општине Станари и исто је било стављено у погон, а од којег се власник налазио на удаљености од око 15 метара. Увиђај лица мјеста на наведеној локацији су извршили полицијски службеници Полицијске станице Станари.

У овој саобраћајној незгоди малољетник је задобио тјелесне повреде и истом је указана потребна љекарска помоћ, а потом је уз пратњу чланова породице одвезено на даље лијечење у добојску болницу (Одјељење неуропсихијатрије).

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“.