Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Приликом пада са четвероцикла једно лице смртно страдало, друго задобило тјелесне повреде

| Теслић | Недеља, 08. август 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Теслић, 07.08.2021. године, извршили су увиђај лица мјеста у шуми званој Миљковача у близини насељеног мјеста Булетић, подручје општине Теслић, гдје је усљед пада са четвeроцикла марке „Outlander” путник лице иницијала Н.М. са подручја општине Теслић смртно страдало док је возач  лице иницијала Л.К. са подручја општине Теслић задобило тјелесне повреде.

Полицијској станици Теслић, 07.08.2021. године, око 16,00 часова, из Дома здравља Теслић пријављено је да је у наведену установу довезено женско лице које не даје знакове живота.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Теслић који су утврдили да је смртно страдало лице иницијала Н.М. са подручја општине Теслић којe се истог дана возило на четвероциклу из правца насељеног мјеста Булетић према шуми званој Миљковача, а којим је упраљало лице иницијала Л.К. са подручја општине Теслић.           

Извршеним увиђајем утврђено је да је на шумском путу дошло до слијетања наведеног возила у усјек корита ријеке Миљковача усљед чега је дошло до  превртања возила те пада са возила возача и путника. Усљед задобијених повреда лице иницијала Н.М. је преминуло на путу од лица мјеста до Дома здравља Теслић док је лице иницијала Л.К. задобило тјелесне повреде и истом је указана љекарска помоћ у Дому здравља Теслић, а потом у добојској болници.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведени догађај има обиљежје кривичног дјела „Изазивање опште опасности“.