Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификована и лишена слободе осумњичена која је отуђила службени печат

| Градишка | Уторак, 07. септембар 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, 06.09.2021. године, идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Б.Н. из Градишке, које се сумњичи да је починило кривично дјело Крађа“ и Посебни случајеви фалсификовања исправе“.

Наиме, Полицијској станици Градишка, 06.09.2021. године, око 11,45 часова, пријављено је да је на видео надзору у просторијама Градске управе Градишка уочена крађа службеног печата од стране непознатог женског лица.

Полицијски службеници су оперативним радом на терену дошли до сазнања да је лице Б.Н. искористила непажњу и одсуство раднице, те извршило овјеру документа, а након тога отуђило службени печат и одаљило се у непознатом правцу.

Од лица Б.Н. одузет је овјерени бјанко документ и службени печат, који је враћен овлаштеном раднику Градске управе Градишка.

О свему је обавијештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилашатва Бања Лука, који је наложио да се након документовања предмета против лица Б.Н. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу „Крађа“ и Посебни случајеви фалсификовања исправе“.