Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Од вишеструких повратника у чињењу саобраћајних прекршаја одузети путнички аутомобили

| Бијељина | Понедељак, 13. септембар 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, 11.09.2021. године приликом обављања редовних послова и задатака зауставили су и контролисали путничко моторно возило „Fiat Stilo” којим је управљало лице С.К. из Бијељине. Провјером у службеним евиденцијама, утврђено је, да је наведени повратник у чињењу прекршаја, те да има евидентиран дуг у регистру новчаних казни у износу од око 9.810 КМ.

Надље, истог дана полицијски службеници у улици Душана Барањина у Бијељини контролисали су путничко возило „Fiat Punto“ којим је управљало лице Н.К. Провјерама кроз базе података утврђено је да се ради о вишеструком повратнику у чињењу саобраћајних прекршаја. Такође, утврђено је да у регистру новчаних казни Н.К. има евидентиран дуг у износу од око 5.050 КМ.

Због наведеног прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од лица С.К. и Н.К. привремено су одузета наведена возила.

О свему је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бијељини-Одјељење за прекршаје, који је наложио да се против горе наведених лица достави захтјев за покретање прекршајног поступка Основном суду у Бијељини.