Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Позив за помоћ при проналаску лица

| Градишка | Сриједа, 13. октобар 2021.

Полицијска управа Градишка позива грађане уколико примјете лице са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања како би се лице што прије пронашло, информације пријаве лично најближој полицијској станици или на бесплатан број телефона „122“.

Наиме, Полицијској управи Градишка, 10.10.2021. године око 20,00 часова, пријављен је нестанак лица са фотографије, Коса Ступар, која се дана 09.10.2021. године око 18,30 часова удаљила у непознатом правцу из куће становања у мјесту Јабланица, град Градишка.

Према изјави чланова породице, лице је висине око 155 цм, тежине око 50 кг, ситније грађе, овалног облика лица, очи плаве боје, краћа сиједа коса, а при одласку од куће становања на себи је имала тамнију одјећу, највјероватније црну мајицу и сукњу, а на глави повезану црну мараму.

Након запримања пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Градишка, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло.