Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У двије саобраћајне незгоде повријеђена два мотоциклиста и путник

| Приједор | Четвртак, 21. октобар 2021.

Полицијској управи Приједор  20.10.2021. године, пријављене су двије саобраћајне незгоде у којима су тешко повријеђена три лица.

Око 20,35 часова у улици Славка Родића у Приједору догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало лице Н.К. из Приједора управљајући возилом марке „Nissan“ и Ђ.С. из Приједора, управљајући мотоциклом марке „Honda“. У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобио је мотоциклиста Ђ.С. и путник на мотоциклу Г.П. из Приједора. Због тежине повреда повријеђена лица су превезена на Универзитетско-клинички центар Републике Српске у Бања Луци.

Истог дана око 17,00 часова у Козарској Дубици, на раскрсници улица Војводе Путника, Добровољачке и Устаничке, догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало лице М.М. из Козарске Дубице управљајући возилом марке „Golf“ и Б.З. из Козарске Дубице управљајући мотоциклом марке „Honda“. Возач мотоцикла који је задобио тешке тјелесне повреде превезен је у Јавну здравсттвену установу Болница „Др Младен Стојановић“ у Приједору.

Полицијска управа Приједор апелује на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, да прилагоде брзину условима и стању на коловозу и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци које могу утицати на психофизичку способност возача.