Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Једно лице тешко повријеђено у саобраћајној незгоди у Милићима

| Милићи | Сриједа, 24. новембар 2021.

На магистралном путу Милићи - Зворник, у мјесту Јоховац, 23.11.2021. године око 10,35 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице задобиле тешке тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи, су од 10,35 до 12,30 часова вршили увиђај саобраћајне незгоде. Током времена вршења увиђаја, од 10,35 до 11,50 часова је трајала потпуна обустава саобраћаја, док се од 11,50 до 12,30 часова саобраћај одвијао једном саобраћајном траком. У наведеној саобраћајној незгоди су учествовали: лице М.И. из Милића, које је управљао путничким моторним возилом марке „Passat 6“ и лице М.О. из Рогатице које је управљало теретним моторним возилом марке „MAN“ и прикључним возилом. Ради указивања љекарске помоћи, у Јавну здравствену установу Дом здравља „Свети Никола“ у Милићима се јавило лице Б.И. из Милића, сувозач из путничког возила. Повријеђеном лицу је указана љекарска помоћ у наведеној установи, одакле је на даље лијечење упућено у Јавну здравствену установу Болница Зворник, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је наложио да се достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.