Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишена слободе због кривичног дјела Убиство у покушају

| Бијељина | Четвртак, 25. новембар 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, 24.10.2021. године лишили су слободе лице Ј.Л. из Бијељине због постојања основа сумње да је починила кривично дјело Убиство у покушајау.

Наиме, Полицијској станици Бијељина 2, 24.10.2021. године око 18,10 часова пријављено је да је у у лици Рачанска у угоститељском објекту дошло до физичког напада између супружника који су у ванбрачној заједници од стране мушког лица према женском лицу.

Након тога уследио је напад ножем од стране женског лица Ј.Л. према мушком лицу С.Л. који је повређен у предјелу грудног коша. Повређено лице је хоспитализовано у Медицинском центру Бијељина  и није животно угрожен. Алкотетсирањем лица Ј.Л. утврђено је да иста има 1,08 гр/кг алкохола у организму.

Уз надзор и присуство поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини увиђај су извршили полицијски службенци Полицијске управе Бијељина.

Након завршене криминалистичке обраде лица и документовања предмета, оба лица ће бити пријављена тужлаштву због почињених кривичних дјела, лице Ј.Л. због кривичног дјела Убиство у покушају, док ће лице С.Л. бити пријављен због кривичног дјела „Насиље у породици“.