Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Вожњом уназад теже повриједио пјешака

| Зворник | Петак, 28. јануар 2022.

У улици Вука Стефановића Караџића у Милићима, 27.01.2022. године око 11,20 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице теже повријеђено.

Полицијској станици Милићи је лице иницијала М.М. из Прњавора пријавило да је теретним моторним возилом марке „Peugeot“, вожњом уназад ударило пјешака З.С. из Милића, након чега је истог превезао у Јавну здравствену установу Дом здравља „Свети Никола“ у Милићима. Након извршеног прегледа у наведеној установи, лице З.С. је упућено у Јавну здравствену установу Болница Зворник на даље лијечење, гдје су му од стране дежурног доктора констатоване тешке тјелесне повреде. Полицијски службеници ПС Милићи су извршили увиђај саобраћајне незгоде.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница, који је полицијске службенике ПС Милићи овластио да изврше увиђај, као и све друге законом предвиђене мјере и радње, а након тога да тужилаштву доставе извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.