Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Калиновику пронађено беживотно тијело

| Калиновик | Понедељак, 16. мај 2022.

Полицијској станици Калиновик дана 14.05.2022. године око 14,00 часова пријављено је да је у мјесту Улог, општина Калиновик, на градилишту Хидроелектане „Улог“ пронађено оштећено возило марке „Dacija Duster“.

Полицијски службеници полицијске станице Калиновик су изашли на лице мјеста и затекли наведено оштећено возило, а недалеко од возила беживотно тијело лица иницијала Н.М. из Београда. На лице мјеста поред патроле изашао је и доктор Дома здравља као и припадници спасилачког друштва „Wolf“ који су због неприступачности терена ангажовани на извлачењу беживотног тијела.

Увиђај је извршен од стране полицијских службеника Полицијске управе Фоча, а о свему је обавијештен дежурни тужилац надлежног тужилаштва који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње на документовању наведеног догађаја.

Пронађено беживотно тијело је превежено у мртвачницу у Универзитетску болницу Фоча, а обдукција тијела ће бити извршена дана 16.05.2022. године по наредби Окружног јавног тужилаштва Требиње.

Даљи рад на расветљавању наведеног догађаја је у току.