Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Два лица лишена слободе због кривичног дјела „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“

| Бијељина | Понедељак, 04. јул 2022.

Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, лишили су слободе М.Т. и М.Н. обојица из Бијељине, због постојања основа сумње да су починили кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“.

Наиме, Полицијска станица Бијељина 02.07.2022. године око 22,15 часова од стране власника угоститељског објекта у Бијељини, запримила је пријаву, да два лица нарушавају јавни ред и мир у објекту. По изласку на лице мјеста, полицијски службеници потврдили су наводе пријаве. На захтјев полицијских службеника да лица дају лична документа на увид ради утврђивања идентитета исти су одбили. Такође, на законито издато наређење и захтјев полицијских службеника да изађу из локала, лица су почела да пружају активан отпор. Приликом лишења слободе једно од лица је ударило полицијског службеника у предјелу главе, којем је указана помоћ у Медицинском центру Бијељина.

Идентификацијом лица утврђено је да се ради о лицима М.Т. и М.Н. О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио да се након документовања предмета достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу„Напад на службено лице у вршењу службене дужности“.