Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Упорношћу полицијских службеника пронађен Београђанин

| Фоча | Сриједа, 27. јул 2022.

           

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча су захваљујући брзој реакцији, извршили претрагу терена заједно са породицом и  пронашли лице иницијала М.Д.  из Београда.

Наиме Полицијској управи Фоча 26.07.2022. године пријављено је од стране породице поменутог лица да је исто имало саобраћајну незгоду 25.07.2022. године око 21.20 часова на подручју Шћепан поља те да је остварен контакт 26.07.2022. године путем телефона и да наведено лице не зна гдје се тачно налази. Оперативним радом  лоциран је  телефон и утврђено је да се лице налази на подручју Шћепан поља.

Након вишечасовне потраге полицијски службеници су око 07.20. часова пронашли наведено лице, те уз помоћ припадника Цивилне заштите Фоча пружили помоћ наведеном лицу.

Даљим радом утврђено је да се на   магистралном путу Шћепан поље – Фоча, у мјесту Дучели, 25.07.2022. године  око 21.20 часова, догодила саобраћајна незгода у којој је једно лице задобило теже тјелесне повреде те је исто задржано на лијечењу у Универзитетској болници Фоча. Увиђај извржили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча.