Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Под дејством алкохола напао полицијског службеника

| Вишеград | Четвртак, 04. август 2022.

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград лишили су слободе лице иницијала Ђ.Л. из Новог Горажда због сумње да је починило кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“.

Полицијској станици Вишеград 03.08.2022. године око 19,37 часова пријављено је од стране полицијског службеника Полицијске станице Вишеград да му из угоститељског објекта у улици Ужичког корпуса лице иницијала У.Б. упућује ријечи увредљивог садржаја и позива на обрачун. По запримању пријаве на лице мјеста је упућена патрола полицијских службеника Полицијске станице Вишеград која је поменутом лицу уручила прекршајни налог. Након уручивања налога полицијског службеника је  у видно алкохолисаном стању уз кориштење физичке снаге напало лице иницијала Ђ.Л. из Новог Горажда којом приликом је полицијски службеник задобио тјелесне повреде. Приликом алкотестирања код поменутог лица је утврђено 2,17 г/кг алкохола у организму.

О свему је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву. Након документовања предмета тужилаштву ће бити достављен одговарајући Извјештај.