Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Евиденитирана кривична дјела „Тешка тјелесна повреда“ и „Тјелесна повреда“

| Чајниче | Петак, 05. август 2022.

Полицијској станици Чајниче 03.08.2022. године, око 19,50 часова пријављено је од стране лица иницијала Т.Ж. да је физички нападнут од стране лица иницијала Т.М. у мјесту Старонићи, општина Чајниче у којем су оба лица настањена.

На лице мјеста упућени полицијски службеници који су затекли лице Т.М. којем је након обављеног разговора пружена помоћ у Дом здравља „Васо Пелагић“ у Чајничу, док лице Т.Ж. није затечено јер се исто већ налазило у поменутој здравственој установи. Оба лица су упућена у Универзитетску болницу Фоча и задржана на лијечењу. Лице иницијала Т.М. се сумњичи да је 03.08.2022. године у мјесту Старонићи, општина Чајниче нанијело тешке тјелесне повреде лицу иницијала Т.Ж, док се лице иницијала Т.Ж. сумњичи да је лицу иницијала Т.М. нанијело тјелесне повреде.

О свему је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње,који је наложио да се предузму све мјере и радње на комплетирању предмета и достави Извјештај о почињеним кривичним  дјелима „Тешка тјелесна повреда“ и „Тјелесна повреда“.