Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Од лица С.А. одузет кокаин

| Требиње | Уторак, 09. август 2022.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су извршили претрес лица иницијала С.А. из Билеће, којом приликом су одузели најлонски замотуљак са садржајем бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин.

Наиме, полицијски службеници су у мјесту Глува Смоква, град Требиње извршили контролу и претрес лице иницијала С.А. као и путничког аутомобила марке „Renault“, тип „Scenic“ и куће, окућнице и помоћних просторија које лице користи у Билећи. Претресом лица је одузет најлонски замотуљак садржајем бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин, док је претресом куће одузета једна вага за прецизно мјерење са видљивим траговима бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин.

Након документовања предмета против лица иницијала С.А. ће бити поднешен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет опојних дрога“ Окружном јавном тужилаштву у Требињу.