Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У саобраћајној незгоди у Козлуку четири лица повријеђена

| Зворник | Уторак, 09. август 2022.

 

      На магистралном путу Зворник - Бијељина, у мјесту Тршић, 08.08.2022. године око 03,40 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице задобило тешке тјелесне повреде и три лица лакше повријеђена.

            Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник извршили увиђај саобраћајне незгоде. У наведеној саобраћајној незгоди је учествовало путничко моторно возило марке „AUDI“, којим је управљало лицеВ.К. из Палаи путничко моторно возило марке „VW Passat”, којим је управљало лице Д.М. из Зворника. Ради указивања љекарске помоћи, у Јавну здравствену установу Болница Зворник су се јавили возач Д.М., сувозач С.Ј. и путници М.К. и М.Ј. који су се налазили у ПМВ марке „VW Passat”. Повријеђеном возачу су констатоване тешке тјелесне повреде, а сувозачу и путницима су констатоване лаке тјелесне повреде. 

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио достављање Извјештаја о почињеном кривичном дјелу против возача В.К. за кривично дјело „Угрожавање јавног саобраћаја“ из члана 402. Кривичног законика Републике Српске.