Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Најаве | Информисање јавности » Најаве

Поводом Дана полиције, Полицијска управа Фоча организује „Дан отворених врата“

| Фоча | Петак, 22. март 2019.

     Поводом обиљежавања  4. априла - Дана полиције Републике Српске, Полицијска управа Фоча ће 25.03.2019.године са почетком у 12,15 часова, у ул. Његошева, испред Центра за културу и информисање у Фочи,  организовати „Дан отворених врата“.
      Том приликом ће припадници Полицијске управе школарцима и присутним грађанима презентовати материјално- техничка средства, опрему и возила којом располажу организационе јединице наше Управе, а коју исти користе приликом обављања редовних послова и задатака. Припадници Јединице за подршку ће извести показну вјежбу обезбјеђење личности, којом приликом ће демонстрирати одбрану од наоружаног нападача.
      Обавјештавамо грађане  Фоче да ће 25.03.2019 .године у времену од 11,30 до 13,00 часова, због наведених активности, привремено бити обустављен саобраћај у ул. Његошева и Шантићева , те да се саобраћај у том периоду преусмјерава ка ул. Краља Петра I, ул. 9. маја и ул. Петра Бојовоћа  у Фочи. Овом приликом позивамо све заинтересоване грађане да  присуствују наведеним активностима. 
     Позивамо представнике медија да пропрате наведени догађај, а изјаве за медије ће дати начелник Полицијске управе Фоча Велимир Костовић.