Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Уочен на лицу мјеста током извршења кривичног дјела

| Добој | Петак, 19. август 2022.

 
 Полицијски службеници Полицијске станице Теслић, 18.08.2022. године, око 03,00 часа, лишили су слободе лице иницијала В.Т. из Теслића, које је уочено на лицу мјеста током извршења кривичног дјела „Тешка крађа“.
Полицијској станици Теслић, 18.08.2022. године, око 02,45 часова, пријављено је да се чује ломљење стакла у једном објекту који се налази у Карађорђевој улици у Теслићу. Одмах по пријави су поступили полицијски службеници који су уочили да је на једној ветеринарској амбуланти разбијено стакло на улазним вратима као и  непознато лице са руксаком како бјежи са лица мјеста. Наведено лице се оглушило на сва наређења полицијских службеника да се заустави  и исто је сустигнуто након неколико минута и лишено је слободе.
У руксаку код наведеног лица су пронађени и одузети сви отуђени предмети (лијекови, шприце и сл).
За наведено лице постоји и основ сумње да је 02/03.04.2021. године и 22/23.09.2021. године, извршило два кривична дјела „Тешка крађа“ на штету истог објекта.
Против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршена три кривична дјела „Тешка крађа“.
Полицијска управа Добој се захваљује грађанину на благовременом пријављивању извршења кривичног дјела.