Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишено слободе лице које се лажно представило да је полицијски службеник па од оштећеног лица узело новац за наводну набавку огрева

| Теслић | Петак, 19. август 2022.

 

 Полицијски службеници Полицијске станице Теслић идентификовали су лице иницијала Н.В. из Цазина, ФБиХ,  за које постоји основ сумње да је 07.08.2022. године, на подручју општине Теслић извршило кривично дјело „Превара“, а које је лишено слободе 18.08.2022. године, око 06,20 часова,  од стране полицијских службеника Полицијске станице Прњавор, а на основу захтјева Полицијске станице Теслић.

            Полицијској станици Теслић, 11.08.2022. године, пријављено је да је дана 07.08.2022. године, непознато лице дошло до породичне куће оштећеног лица те да се истом представило да је полицијски службеник Полицијске станице Теслић и да му може набавити огревно дрво, за шта му је оштећено лице дало новац у износу од 300 еура. Непознато лице је изјавило да ће огрев довести наредног дана те да ће му оштећено лице тад исплатити преостали износ новца. С обзиром да се након наведеног непознато лице није појављивало све је пријављено Полицијској станици Теслић.

            Након извршене криминалистичке обраде наведено лице је предато полицијским службеницима Полицијске управе Приједор из разлога што је наведена Управа за истим издала распис о трагању.