Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Од вишеструког повратника у чињењу прекршаја одузет путнички аутомобил

| Градишка | Понедељак, 22. август 2022.

Полицијски службеници Полицијске станице Градишка, 20.08.2022. године, од лица И.М. из Градишке, који је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, привремено су одузели путнички аутомобил марке Opel Kadet“.

Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Градишка, 20.08.2022. године око 00,05 часова, у мјесту Ламинци, град Градишка, извршили су контролу путничког аутомобила марке Opel Kadet“, којим је управљало лице И.М. из Градишке.

Извршеном контролом, утврђено је да је лице управљало нерегистрованим возилом прије стицања права на управљање, а на којем су се налазиле неприпадајуће регистарске ознаке. Извршеним алкотестирањем лица, код истог је утврђено присуство алкохола у организму, а на основу извршених провјера у Регистру новчаних казни утврђено је да лице има дуг у износу од око 2.350 КМ.

Полицијски службеници су привремено одузели путнички аутомобил, а против лица И.М. ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињених прекршаја по Закону о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.