Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Смртно страдао возач, више лица повријеђено

| Приједор | Понедељак, 22. август 2022.

Полицијској управи Приједор 21.08.2022. године око 19,20 часова пријављено је да се на магистралном путу Приједор-Сански Мост у мјесту Чараково догодила саобраћајна незгода у којој је тешко повријеђено више лица.

Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да је у саобраћајној незгоди учествовао С.П. из Приједора управљајући возилом „Mercedes“ и Д.Ћ. из Приједора управљајући возилом „Citroen“. У саобраћајној незгоди смртно је страдао возач С.П., док су тешке тјелесне повреде задобили возач Д.Ћ. и путници у истом возилу Д.Ћ. и малољетно лице, сви из Приједора. Лакше тјелесне повреде задобио је сувозач у возилу „Mercedes“ Д.П. из Приједора, сувозач у возилу „Citroen“ А.Ћ. из Приједора и малољетно лице које је било путник у истом возилу. 

Подсјећамо да је у току превентивна кампања „#101 живот“ која се спроводи са циљем промоције саобраћајних правила и потребе поштовања истих како би се утицало на смањење броја смртно страдалих у саобраћајним незгодама.

Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, посебно на возаче моторних возила да поштују ограничења брзине кретања и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци.