Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пријем директора полиције РС за припадника МУП-а након завршене Војне академије

| Бања Лука | Четвртак, 22. септембар 2022.

 

            Директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић уручио је данас рјешење о распореду Миловану Гаврићу, припаднику Министарства унутрашњих послова Републике Српске, који је у недјељу, 18.09.2022. године свечано промовисан заједно са 134 кадета у официра 143. класе Војне академије Универзитета одбране у Београду.

            Гаврић је на школовање на Војној академији од стране МУП-а Српске упућен 2018. године, а  данашњим рјешењем распоређен је у Полицијску управу Добој с обзиром да му је мјесто пребивалишта у Модричи.

            Директор Кострешевић му је овом приликом пожелио срећу и изразио увјерење да ће му стечена знања бити веома корисна у даљем раду.

            Министарство унутрашњих послова Републике Српске своје кадрове на овој престижној високо-образовној установи школује од 2013. године. Тренутно се на школовању на Основним академским студијама - Копнена војска налази шест кадета Полицијске академије МУП-а Српске, док се на школовању на Интегрисаним академским студијама - Војно ваздухопловство налазе два наша кадета.