Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишен слободе починилац саобраћајне незгоде у којој је настрадао бициклиста

| Зворник | Четвртак, 24. новембар 2022.

 

 Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су 24.11.2022. године око 00,10 часова лишили слободе лице Ж.Ч., због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Угрожавање јавног саобраћаја“.

Напомињемо, Полицијској станици Козлук је 21.11.2022. године око 08,15 часова, пријављена саобраћајна незгода на магистралном путу Бијељина – Зворник, у мјесту Роћевић, у којој је смртно страдало лице Л.Р.Оперативним радом на терену, полицијски службеници ПС за БС Зворник су дошли до сазнања да је у саобраћајној незгоди 20.11.2022. године око 17,10 часова учествовало путничко моторно возило марке „Golf  3“, којим је управљало лице Ж.Ч. и у којој је смртно страдао бициклиста Л.Р.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицијским службеницима ПС за БС Зворник предузмање свих мјера и радњи из своје надлежности,а након тога достављање Извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање  јавног саобраћаја“.