Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Најаве | Информисање јавности » Најаве

15. састанак Оперативне групе за борбу против недозвољене трговине дрогама SECI Регионалног центра

| Бањалука | Уторак, 28. април 2009.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске домаћин је 15. састанка Оперативне групе за борбу против недозвољене трговине дрогама SECI Регионалног центра који ће бити одржан 28. и 29. априла 2009. године у великој конференцијској сали Административног центра Владе Републике Српске у Бањалуци.

      Састанку, на којем ће се разговарати о активностима које се проводе на подручју југоисточне Европе у погледу борбе против недозвољене трговине дрограма, као и будућим активностима, присуствоваће представници агенција за провођење закона 13 држава чланица SECI Регионалног центра, те представници САД, Холандије, Њемачке, Чешке Републике, Француске, Шпаније, као и представници Министарства правде САД (ICITAP), EUPM-a, OSCE-a, мисије EUBAM-a. EROPOL-a и UNODC-a.  

      

     Сниматељи ће имати прилику да сутра, 28. априла у 9,30 часова сниме почетак састанка, а конференција за новинаре биће одржана у 10 часова у Прес центру Владе Републике Српске.

     Новинарима ће се на прес конференцији обратити министар унутрашњих послова РС Станислав Чађо, комесар EUPM-a Стефан Фелер и замјеник директора SECI Регионалног центра и шеф Одсјека за оперативну подршку Јон Габријел Сотиреску.