Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Расвијетљена три КД тешка крађа

| Бања Лука | Четвртак, 25. мај 2023.

 

 Полицијски службеници Полицијске станице Котор Варош, 24.05.2023. године, предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали су и лишили слободе лица Д.Д., Ј.Б. и Р.С. сви из Котор Вароши, због постојања основа сумње да супочинила три кривична дјела „Тешке крађе“.
Наведена лица, сумњиче се да су наведена кривична дјела починила на подручју општине Котор Варош, у временском периоду од јануара до 24.05. текуће године, на начин да су употребом физичке снаге и подесног алата дјеловали на врата и прозоре породичних кућа и помоћних објеката, а потом улазили у унутрашњост, гдје су проналазили и отуђили више комада различитог електричног ручног алата, ситног алата, те других предмета, које су након тога продали другим лицима.  
Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а над лицима Д.Д., Ј.Б. и Р.С. извршена је криминалистичка обрада и након комплетирања и документовања предмета против наведених лица биће достављен Извјештај о почињеним кривичним дјелима Окружном јавном тужилаштву Бањалука.