Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди у Милићима два лица повријеђена

| Милићи | Четвртак, 14. септембар 2023.

На магистралном путу Зворник – Власеница, у мјесту Вукшић Поље, општина Милићи, 13.09.2023. године око 18,35 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су два лица тешко повријеђена.

У саобраћајној незгоди је учествовало путничко моторно возило марке „Fiat Panda”, којим је управљало лице Д.Ћ. из Власенице, са којим је на мјесту сувозача било лице С.П. и теретно моторно возило марке „Man” са прикључним возилом маркеRidlerкојим је управљало лице Г.Г. из Хан Пијеска.  На лице мјеста упућени су припадници Територијално ватрогасне јединице Милићи и припадници Службе хитне медицинске помоћи Јавне здравствене установе Дома здравља Милићи који су лица Д.Ћ. и П.С. превезли у ЈЗУ Болница Зворник, гдје су им од стране дежурног доктора констатоване тешке тјелесне повреде. Лице П.С. је задржано на лијечењу у наведеној установи, а лице Д.Ћ. је након указане љекарске помоћи превезено у ЈЗУ Универзитетско клинички центар Бања Лука. 

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи су извршили увиђај саобраћајне незгоде. О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, који је наложио да се против возача Г.Г. достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.