Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Најаве | Информисање јавности » Најаве

Обиљежавање Међународног дана безбједног интернета

| Приједор | Четвртак, 06. фебруар 2020.

       Поводом обиљежавања Међународног дана безбједног интернета 07.02.2020. године, у 10, 00 часова,за ученике средњих школа,  у просторијама Центра за културу у Добоју, биће одржана панел дискусија на тему „Злоупотреба интернета и друштвених мрежа.
     
Планирани учесници наве
деног догађаја су: инспектор у Управи за полицијску обуку МУП-а Републике Српске  Александар Миладиновић, помоћник командира ПС Добој 1 - Ранко Старчевић,  инспектор Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој – Драгана Рађа, Високо пословна техничка школа Добој - Далибор Дамјановић, Центар за ментално здравље - Мира Цвијановић  и Центар за социјални рад Добој – Миљана Тодић.
      
Препознавши значај превентивних активности полицијских службеника, наведени догађај је организован на иницијативу Информатичке секције у сарадњи са Савјетом ученика, педагошко-психолошком службом,Активом природних наука и Активом стоматолога Медицинске школе из Добоја.
     
Циљ предавања  је да се ученици  упознају и са свим категоријама вршњачког насиља, како га препознати и како превентивно дјеловати те која су то неприхватљива понашања и која су законом санкционисана. 
     Позивамо представнике медија да пропрате наведени догађај.