Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Најаве | Информисање јавности » Најаве

На подручју Полицијске управе Приједор обустава саобраћаја због проласка учесника Међународне бициклистичке трке

| Приједор | Субота, 24. април 2021.

Поводом одржавања Међународне бициклистичке трке „Београд - Бања Лука” и проласка учесника ове спортске манифестације подручјем које оперативно покрива Полицијска управа Приједор, обавјештавамо грађане да ће дана 25.04.2021. године у временском периоду од 10,00 до 14,00 часова на снази бити сукцесивна обустава саобраћаја на дионицама магистралних путева Приједор-Козарска Дубица и Козарска Дубица - Градишка.

У наведеном временском периоду сукцесивна обустава саобраћаја биће на снази и на подручју Града Приједора у улицама Академика Јована Рашковића, Николе Пашића, Светосавска, Ускочка, Војводе Путника, Видовданска, Меше Селимовића, Бранислава Нушића и Козарска, као и на подручју Козарске Дубице у улицама Цвијићева, Книнска, Трг Народних Хероја, Светосавска, Кнеза Михајла, Младена Стојановића и Преображенска.

У циљу безбједности свих учесника спортске манифестације, као и учесника у саобраћају, апелујемо на возаче да у наведеном временском интервалу користе алтернативне правце, како не би дошло до саобраћајних гужви, дужих задржавања  или застоја у саобраћају.