Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Најаве | Информисање јавности » Најаве

Реализација кампање „Безбједна вожња у зимским условима“ Полицијска станица за безбједност саобраћаја Требиње ће 25. новембра 2022. године заједно са припадници Ауто мото савеза Републике Српске, од 08:00 до 10:00 часова у Улици Требињских бригада, у бли

| Требиње | Четвртак, 24. новембар 2022.

 

 

Полицијска станица за безбједност саобраћаја Требиње ће 25. новембра 2022. године заједно са припадници Ауто мото савеза Републике Српске, од 08:00 до 10:00 часова у Улици Требињских бригада, у близини канцеларије АМС Републике Српске, у Требињу да врши контролу вискозитета кочионе течности, расхладне течности, дубине газећег слоја пнеуматика, свјетлосно-сигналних уређаја, контролу плинске инсталације и контролу опреме и прибора возила.

Контрола се врши у оквиру реализације превентивне кампање „Безбједна вожња у зимским условима“ Ауто мото савеза Републике Српске.

Изјаву за медије даће командир Полицијске станице за безбједност саобраћаја Требиње, Бојан Буха у 09:00 часова, на локацији контроле возила за вожњу у зимским условима.

Такође, иста контрола возила ће се вршити и у Билећи, у Улици српске војске, поред Нестро Петрол пумпе, од 11:00 до 13:00 часова.

Позивамо медије да испрате наведену активност