Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Центру јавне безбједности Добој данас је отворена нова локација за издавање личних докумената која је поново враћена у објекат овог Центра.

| Добој | Уторак, 28. септембар 2010.

У Центру јавне безбједности Добој данас је отворена нова локација за издавање личних докумената која је поново враћена у објекат овог Центра. Реновиран је постојећи простор, опремљен савременом технологијом а уз стручне и едуковане службенике грађанима је омогућено да на квалитетан начин остваре своја права из области управно-правних послова. Материјалним улагањем МУП-а РС у претходној и текућој години, изграђени су, реконструисани простори за све локације за издавање личних докумената који су из простора пошта преселили у надлежне Полицијске станице из састава ЦЈБ Добој.

Радно вријеме локација за издавање личних докумената је од 07 до 15,00 часова, а пријем захтјева и издавање врши се од 07,00 до 14,00 часова. Захтјеви за издавање личних докумената запримају се одмах, а израда и издавање личних докумената врши се у законом предвиђеном року уз претходно обавјештење грађана о могућем датуму завршетка поступка израде личних докумената. Тренутни услови за рад су изузетно повољни, како за пријем странака, тако и за још бољи мотив запосленим радницима, а све то на задовољство грађана са подручја ЦЈБ Добој.