Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Најаве | Информисање јавности » Најаве

Састанак полиције и чланова Актива диреткора

| Добој | Уторак, 25. мај 2010.

У циљу спречавања немилих догађаја током и након прослава матура ученика завршних разреда средњих школа, на иницијативу ПС Добој 1, у сриједу 26.05.2010. године у 11,00 часова, у Средњошколском центру у Добоју, биће одржан састанак Актива директора СШЦ.

На састанку ће учествовати начелник Сектора полиције ЦЈБ Добој, Драган Продановић и командир ПС Добој 1, Југослав Стевановић.

Припадници полицијских станица опште надлежности из састава ЦЈБ Добој, крајем априла и током маја мјесеца ове године извршили су припремне радње како би се обезбиједила достојанствена и сигурна прослава матурских забава. У склопу ових активности остварена је сарадња са директорима и педагозима, а заједно са разредним професорима, ученици су упућени на законом кажњиве радње, посљедице које могу настати усљед конзумирања алкохола, као и начине спречавања евентуалних инцидената.

Позивамо новинаре да медијски подрже заједничке активности полиције и образовних установа како би се и овој генерацији матураната омогућила достојанствена прослава завршетка ђачког доба.