Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Сигурно на годишњи одмор – бесплатан технички преглед возила у Градишци

| Бањалука | Понедељак, 13. јун 2011.

Имајући у виду да се на подручју општине Градишка налази Гранични прелаз са Републиком Хрватском, те да је фреквенција саобраћаја на овом подручју знатно повећана посебно у наредном периоду када претходи сезона годишњих одмора, полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Гардишка узеће активно учешће у акцији Предузећа за технички преглед моторних возила „Конекс“ из Градишке које је за све заинтересоване возаче организовало бесплатну контролу техничке исправности моторних возила свих категорија.

Бесплатан технички преглед вршиће се у временскомпериоду од 15 јуна до 15. јула 2011.године, сваким радним даном од 08:00- 18:00 часова у просторијама поменутог техничког прегледа у улици 16. Крајишке бригаде.

Имајући у виду да је техничка несиправност возила један од честих узрока саобраћајних незгода, те у циљу сагледавања стварног стања техничке исправности возила која учествују у саобраћају на подручју општине Градишка, полицијски службеници ПС Градишка у наведеном периоду неће санкционисати  возила код којих уоче евентуалне техничке неисправности.

Позивамо медијске куће да својим прилозима подрже ову акцију.