Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Најаве


Поводом обиљежавања 4. априла – Дана полиције Републике Српске, 03.04.2009. године у 11,00 часова, свештеник Српске православне цркве служиће парастос погинулим припадницима полиције Републике Српске, а припадници ЦЈБ Добој ће на спомен обиљежју испред зграде Центра положити  цвијеће и минутом ћутње одати почаст погинулим припадницима полиције Републике Српске.             Полагању вијенаца присуствоваће и породице погинулих припадника полиције, као и представници Општине Добој, представници Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Општине Добој и представници Општинске борачке организације Добој. У склопу културно-спортских манифестација планираних поводом обиљежавања Дана полиције МУП-а РС, на нивоу ЦЈБ Добој одржаће се Турнир у малом фудбалу и Турнир у стоно-тенису, на којим ће учествовати по 16 екипа формираних на нивоу организационих јединица из састава Центра.             Турнир у малом фудбалу одржаће се на спортском терену Бања Врућица, а Турнир у стоно-тенису у фискултурној сали ОШ „Вук Караџић“ у Теслићу. Оба такмичења одржаће се, 03.04.2009. године са почетком у 08,00 часова. Након финалног такмичења,  за три првопласиране фудбалске екипе биће уручени пехари,  за три првопласиране стонотениске екипе и најбољим појединицима  биће уручене дипломе, а свим екипама учесницама биће додијељене захвалнице за учешће на такмичењу.              Захвалнице Турнира у малом фудбалу и стонотениског турнира биће уручене Општини Теслић, начелнику општине Теслић, ЗТС „Бања Врућица“ и ОШ „Вук Караџић“, који су у организацији спортског такмичења пружили пуну подршку ПС Теслић, домаћину ове спортске манифестације.            

| Добој | Четвртак, 02. април 2009. | Опширније


Поводом  Дана полиције Републике Српске,  сутра, 03. априла од 12 до 14 часова у кругу Центра јавне безбједности И.Сарајево (Улица Сердар Јанка Вукотића бб, Пале), планирана је акција „Дан отворених врата“ у оквиру које ће грађанима бити омогућено да посјете службене просторије и упознају се са радом полиције, што представља симболичан гест полиције у изградњи односа са грађанима. У 13,00 часова, припадници Јединице за подршку демонстрираће неколико показних вјежби у које ће бити укључени и дресирани пси. Осим тога, припадници саобраћајне полиције ће кроз дружење са дјецом предшколског узраста, представити начин свог рада и објаснити основна правила у понашању дјеце у саобраћају. Планирано је и да представници ЦЈБ И.Сарајево положe вијенце на спомен плоче погинулим припадницима полиције.  

| Пале | Четвртак, 02. април 2009. | Опширније


  Поводом обиљежавања 4. априла – Дана полиције Републике Српске, 03.04.2009. године у 11,00 часова, свештеник Српске православне цркве служиће парастос погинулим припадницима полиције Републике Српске, а припадници ЦЈБ Добој ће на спомен обиљежју испред зграде Центра положити  цвијеће и минутом ћутње одати почаст погинулим припадницима полиције Републике Српске.             Полагању вијенаца присуствоваће и породице погинулих припадника полиције, као и представници Општине Добој, представници Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Општине Добој и представници Општинске борачке организације Добој.             Позивамо представнике медија да пропрате наведену активност.             

| Добој | Четвртак, 02. април 2009. | Опширније


  У склопу културно-спортских манифестација планираних поводом обиљежавања Дана полиције МУП-а РС, на нивоу ЦЈБ Добој одржаће се Турнир у малом фудбалу и Турнир у стоно-тенису, на којим ће учествовати по 16 екипа формираних на нивоу организационих јединица из састава Центра.             Турнир у малом фудбалу одржаће се на спортском терену Бања Врућица, а Турнир у стоно-тенису у фискултурној сали ОШ „Вук Караџић“ у Теслићу. Оба такмичења одржаће се, 03.04.2009. године са почетком у 08,00 часова. Након финалног такмичења,  за три првопласиране фудбалске екипе биће уручени пехари,  за три првопласиране стонотениске екипе и најбољим појединицима  биће уручене дипломе, а свим екипама учесницама биће додијељене захвалнице за учешће на такмичењу.              Захвалнице Турнира у малом фудбалу и стонотениског турнира биће уручене Општини Теслић, начелнику општине Теслић, ЗТС „Бања Врућица“ и ОШ „Вук Караџић“, који су у организацији спортског такмичења пружили пуну подршку ПС Теслић, домаћину ове спортске манифестације.             Позивамо представнике медија да пропрате наведена спортска такмичења.  

| Добој | Четвртак, 02. април 2009. | Опширније


Поводом Дана полиције Републике Српске, 4. априла, министар унутрашњих послова Републике Српске Станислав Чађо организује сутра, 02. априла у 12,30 часова у свом Кабинету (Административни центар Владе Републике Српске, ламела Б, 5 спрат) пријем за пензионисане полицајце и припаднике Министарства унутрашњих послова Републике Српске који су ове године награђени због професионалног вођења полицијских активности, пожртвованости, храбрости у раду и постигнутих резултата.          Изјаве за новинаре предвиђене су у 13,30 часова.

| Бањалука | Сриједа, 01. април 2009. | Опширније


Центар јавне безбједности Добој, оргaнизује ванредну Конференцију за новинаре, на којој ће начелник Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Добој, Горан Ђурковић изнијети изнијети резултате рада ЦЈБ Добој на расвјетљавању кривичних дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и лажно пријављивање кривичног дјела.             Конференција ће се одржати у згради Центра, у петак 27.марта 2009. године у  12,00 часова.             Позивамо новинаре да присуствују Конференцији ЦЈБ Добој.                

| Добој | Петак, 27. март 2009. | Опширније