Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

УПРАВА КРИМИНАЛИСТИЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ

Јединица за високотехнолошки криминалитетО нама

      Добродошли на званичну интернет презентацију Јединице за високотехнолошки криминалитет МУП-а Републике Српске.

     Јединица за високотехнолошки криминалитет организационо егзистира у оквиру Управе криминалистичке полиције као основне организационе јединице МУП-а Републике Српске, са основним задатком да прикупља и обрађује информације о свим појавним облицима високотехнолошког криминалитета, врши проактивно и реактивно прикупљање, процјену и анализу обавјештајних података.

     Oва интернет презентација покренута је са циљем да послужи као основна база и извор садржаја из области компјутерског (cyber) криминалитета.

     Овдје се можете упознати са законском регулативом која се односи на област компјутерског (cyber) криминалитета, новостима из ове области, мјерама превенције када су у питању најчешћа кривична дјела из области компјутерског (cyber) криминалитета. Настојаћемо да вас информишемо са актуелним појавним облицима кривичних дјела из ове области и упозоримо на вријеме на исте.

     На овој страници можете директно пријавити сваку сумњу о постојању неког од кривичних дјела из области високотехнолошког криминалитета, било у својству правног или физичког лица.

     Желимо Вам угодно и корисно претраживање наше интернет презентације.