Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Rasvjetljena dva krivična djela imovinskog kriminaliteta

| Trebinje | Petak, 20. april 2018.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su rasvjetlili krivično djelo „Teška krađa“ koje je evidentirano u ponedjeljak, 16. aprila 2018. godine, kao i krivično djelo „Utaja“ koje je evidentirano u četvrtak, 19. aprila 2018. godine.

Naime, Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je, u ponedjeljak, da je otuđena određena količina novca iz jednog pravnog lica. Nakon izvršenog uviđaja, kao i uzimanja izjava od svih lica koja se mogu povezati sa događajem policijski službenici su stekli osnov sumnje da je lice inicijala M.K. iz Trebinja, počinilo krivično djelo „Teška krađa“. Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Takođe, policijski službenici Policijske stanice Trebinje su rasvjetlili krivično djelo „Utaja“ koje je prijavljeno 19. aprila 2018. godine. U dežurnu službu PS Trebinje jedno lice je prijavilo da mu je nepoznato lice otuđilo mobilni telefon. Nakon provjere svih operativnih saznanja policijski službenici su stekli osnov sumnje da je krivično djelo počinilo lice inicijala M.Č.