Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio gradilište novog objekta Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj

| Doboj | Četvrtak, 26. april 2018.

 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, danas 26.04.2018. godine, u okviru posjete gradu Doboju, posjetio je i gradilište novog objekta Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Podsjećamo, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je 27.03.2018. godine, u Banja Luci, sa generalnim direktorom Akcionarskog društva za inžinjering „Graditelj“ iz Teslića i direktorom APCU-a potpisao ugovor o izgradnji navedenog objekta.

Početak radova na novom objektu počeo je 12.04.2018. godine, te će za ovu namjenu biti utrošeno oko 1,5 miliona konvertibilnih maraka. U izgradnji objekata pomogla je i Svjetska banka iz projekta pomoći sanacije nakon poplava.

Izgradnja objekta Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj je od velikog značaja za rad policijskih službenika Policijske uprave Doboj, a završetak radova se očekuje krajem novembra tekuće godine.