Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Vozač „Opel Vectre“ izazvao saobraćajnu nezgodu, udaljio se sa lica mjesta, a zatim zadobio tjelesne povrede u drugoj nezgodi

| Gradiška | Utorak, 25. septembar 2018.

Na magistralnom putu Gradiška – Banja Luka, u mjestu Brestovčina, opština Gradiška, 24.09.2018. godine oko 20,10 časova, dogodila se  saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom i B.P. (1982) iz Gradiške sa putničkim automobilom marke Renault Clio“. Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška. Na vozilu je nastupila materijalna šteta, bez povrijeđenih lica.

Nakon toga, oko 20,15 časova, na lokalnom putu u mjestu Laminci, opština Gradiška, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.L. (1988) iz Gradiške, sa putničkim automobilom marke Opel Vectra“ i M.K. (1985) iz Gradiške, sa putničkim automobilom marke Audi“, kojom prilikom su oba lica zadobila tjelesne povrede. M.L. je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje liječenje.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, kojom prilikom je utvrđeno da je M.L. (1988) iz Gradiške učesnik i u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Gradiška- Banja Luka, u mjestu Brestovčina, opština Gradiška.

Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.