Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Pet lica zadobilo tjelesne povrede u tri odvojene saobraćajne nezgode

| Gradiška | Ponedeljak, 08. oktobar 2018.

 

Na magistarlnom putuBanja Luka - Gradiška,u mjestu Nova Topola, opština Gradiška, 07.10.2018. godine oko 13,30 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.P. (1991) iz Gradiške, sa putničkim automobilom marke,,Opel“ i pješak K.M. (1942) iz Gradiške, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

 Na lokalnom putu u mjestu Kukulje,opština Srbac,07.10.2018. godine oko 17,40 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.B. (1980) iz Srpca, sa putničkim automobilom marke ,,Hyunda Lantra“ i D.V. (1960) iz Srpca, sa putničkim automobilom marke ,,Mercedes“, kojom prilikom su oba lica u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac.

Na magistarlnom putu Banja Luka - Gradiška, u mjestu Brestovčina, opština Gradiška, 07.10.2018. godine oko 20,50 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.J. (1978) iz Gradiške, sa putničkim automobilom marke ,,Opel Omega“ i N.M. (1997) iz Gradiške, sa putničkim automobilom marke ,,Audi“, kojom prilikom su oba lica u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne poverde.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.