Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

U saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao suvozač

| Prijedor | Petak, 22. februar 2019.

       Na magistralnom putu Novi Grad-Prijedor, u mjestu Blagaj Rijeka,opština Novi Grad, dana 21.02.2019. godine, oko 18,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Opel Vectra“  kojim je upravljalo lice inicijala I.T. (1986) izNovog Grada i putnički automobil marke „VW Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala S.B. (1959) iz Bužima.
       U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao suvozač u automobilumarke „VW Golf“ lice inicijala Ć.B. (1932) iz Bužima. Teške tjelesne povrede zadobili su vozač PA „VW Golf“ lice S.B. i putnik u navedenom vozilu lice A.B. (1999), dok su lake tjelesne povrede zadobili vozač PA „Opel Vectra“ lice I.T. i putnik u PA „VW Golf“ lice M.B. (1960) iz Bužima.
         Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je Opštoj bolnici u Prijedoru.
        Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Novi Grad. Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela stradalog lica Ć.B. koja će biti obavljena, 22.02.2019. godine u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske Banja Luka.