Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Zapalio kuću bivšoj djevojci

| Bijeljina | Srijeda, 29. maj 2019.

      Policijska stanica Bijeljina 2, 28.05.2019. godine od strane oštećene zaprimila je prijavu, da joj bivši momak M.T.  upućuje pretnje da će joj zapaliti kuću.
     Ubrzo nakon te prijave, Policijska stanica zprimila je prijavu, dau ulici Komitska u Bijeljini gori kuća. Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah je izašla Vatrogasna jedinica Bijeljna koja je lokalizovala požar.
     Od strane policijskih službenika lice M.T. (1982) iz Tuzle je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo '' Izazivanje opšte opasnosti''.
      Nadalje, prilikom pregleda lica M.T. od strane policijskih službenika kod istog je pronađeno  oko 49 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihunau.Ponađena biljna materija je privremo oduzeta od strane policijskih službenika.
       O svemu je obaješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Dežurni tužilac naložio je preduzimanje određenih mjera i radnji u cilju dokumetovanja krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ u sticaju sa krivičnim djelom „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga''.

 

Istraga je u toku.