Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Otuđili vozilo, pa sletili sa kolovoza

| Ugljevik | Petak, 31. maj 2019.

     Policijska stanica Ugljevik, 30.05.2019. godine, oko 23,30 časova zaprimila je prijavu od strane oštećenog lica, da mu je sa parking  prostora u Ugljeviku, otuđen putnički automobil „Golf 2“. Po izjavi prijavitelja, vozilo je bilo otključano i u vozilu su se nalazili ključevi za starovanje motora.
      Istog dana, oko 23,45 časova,  zaprimiljena je prijava da se u Ugljeviku, u ulici Vojvode Mišića, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog motornog vozila „Golf 2“, koji je prethodno otuđen.
       Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da je vozilom upravljalo lice N.J. (1987) iz Ugljevika, a da se na mjestu suvozača nalazi lice  B.P. (1989) iz Ugljevika.
      Alkotestiranjem lica utvrđeno je da lice N.J. ima 1,70 g/kg alkohola u organizmu. Lice B.P. suvozač u vozilu zadobilo  je tjelesne povrede o čijem se stepenu dežurni ljekar nije izjasnio, jer je lice B.P. odbio da mu se pruži dalja medicinska pomoć i liječenje.
      Oba lica su lišena slobode od strane policijskih službenika zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Krađa“.
        Rad po navedenom je u toku.