Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U rijeci Tari pronađen muški leš

| Foča | Petak, 28. jun 2019.

      Policijska uprava Foča poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se beživotno muško tijelo identifikovalo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“ ili na broj 058/210-794.
      Naime, Policijski službenici  Policijske uprave Foča su postupali po prijavi građanina koji je 27.06.2019. godine oko 12,15 časova  uočio u  rijeci Tari   u mjestu Brštanovica, opština Foča, nepoznato beživotno tijelo.
    
Na lice mjesta izašla je uviđajna ekipa zajedno sa  ljekarom mrtvozornikom, koji je je konstatovao dase radi o beživotnom muškom tijelu krupnije konstitucije. O događaju je obavješten dežurni tužilac, a uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske uprave Foča.
       Pronađeni leš je uz saglasnost dežurnog nadležnog tužioca Okružnoj javnog tužilaštva Trebinje  prevežen u mrtvačnicu u Univerzitetsku bolnicu u Foči, gdje će se izvršiti obdukcija radi tačnog utvrđivanja uzroka smrti i izuzimanja DNK-a za analizu i utvrđivanje identiteta leša.