Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

U saobraćajnoj nezgodi na području grada Doboja jedno lice smrtno stradalo, jedno lice zadobilo teške a tri lake tjelesne povrede

| Doboj | Srijeda, 31. jul 2019.

      Na magistralnom putu M-17, u mjestu Božinci, područje grada Doboja, 30.07.2019. godine, oko 16, 50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtno stradalim licem a u kojoj su učestvovali nepoznati vozač sa nepoznatim teretnim vozilom, putnički automobil marke „Audi“, kojim je upravljalo lice M.P. iz Doboja i putnički automobil marke „VW Golf“, kojim je upavljalo lice B.G. sa područja opštine Žepče, FBiH.
      U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradalo lice M.P. koje se nalazilo kao suvozač u putničkom automobilu marke „Audi“, dok je vozač lice M.P. zadobilo teške tjelesne povrede. Vozač putničkog automobila marke „VW Golf“ i putnici lica K.G. i K.G., svi sa područja opštine Žepče, FBiH, su zadobili lake tjelesne povrede.
      Operativnim radom istog dana oko 22, 30 časova, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj u saradnji sa policijskim službenicima PS Modriča i PS Gradačac (MUP TK), u mjestu Gradačac, FBiH, pronašli su NN teretno vozilo, gdje su utvrdili da se radi o teretnom vozilu marke „MAN“, te da je istim upravljalo lice B.P. iz Gradačca.
      O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.
        Uviđaj su izvršili poliijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.