Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Potraga za tridesettrogodišnjakom iz Bijeljine

| Bijeljina | Utorak, 27. avgust 2019.

 
      Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, u cilju pronalaska Mladena Pejčića, koji se 14.08.2019. godine udaljio iz porodične kuće iz Suvog Polja, Grad Bijeljina , nakon čega mu se gubi svaki trag.
     
Naime, policijskoj upravi Bijeljina , 18.08.2019. godine, prijavljeno je da se Mladen Pejčić, rođen 01.07.1986. godine, u Bijeljini, nastanjen u Suvom Polju broj 356,Grad Bijeljina,  14.08.2019. godine, udaljio iz porodične kuće  u nepoznatom pravcu.
     
Nestalo lice je visine oko 170 cm, mršavije građe, crnih očiju i crne kratke kose, tamnijeg tena. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sive pantalone, majicu nepoznate boje kratkih rukava i crne patike.
     
Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica. 
     
Policijska uprava Bijeljina  apeluje svim građanimada ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.
      
Sa svim radnjama u skladu sa upustvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe.