Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

U pretresu pronađena opojna droga marihuana

| Istočno Sarajevo | Ponedeljak, 30. septembar 2019.

        Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, operativnim radom došli su do saznanja da se u noćnom klubu u Ulici Seradar Janka Vukotića u Palama vrši prodaja i konzumiranje opojnih droga.
       Uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres kluba na navedenoj adresi i tom prilikom na stolu pronađen jedan raspakovan pvc paketić sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, kao i osam pvc paketica sa istim sadržajem.
      Takođe, policijski službenici izvršili su pretres stana koji  koristilice A.T. i pronašli jedan pvc paketić sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.
       Nakon dokumentovanja predmeta, nadležnom tužilaštvu, protiv lica A.T. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, dok će protiv lica Đ.S. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.