Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

U pretresu pronađeno oko 645 grama opojne droge kokain

| Bijeljina | Utorak, 08. oktobar 2019.

       U cilju sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina  na osnovu naredbe Osnovnog suda a uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini izvršili su pretresanje stana i dr. prostorja, kao i vozila  koje  koristi lice R.S.
     
Prilikom pretresanja prostorija koje koristi lice R.S. u Bijeljini pronađeno je i privremeo oduteo oko 645 grama bjele praškaste materije  koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, tablete koje se nalaze na listi Psihotropnih supstanci, veći broj premeta sa tragovima opojnih droga na sebi, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, kao i jedan  pištolj.
        
Od strane policijskih službenika lice R.S. je lišeno slobode. Isti je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu '' Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga '' i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija'' od strane policisjkih službenika predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.