Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U saobraćajnoj nezgodi pet lica zadobilo tjelesne povrede

| Zvornik | Srijeda, 09. oktobar 2019.

         
          Na regionalnom putu Bratunac-Skelani, u mjestu Voljavica, opština Bratunac, 08.10.2019. godine oko 19,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke VW Polo” kojim je upravljao M.C. iz Bratunca i traktor IMT kojim je upravljao T.Đ. iz Srebrenice.
  U ovoj saobraćajnoj nezgodi, oba učesnika su zadobila tjelesne povrede kao i lica A.B., N.S. i P.O. svi iz Bratunca, koji su se nalazili u putničkom automobilu marke VW Polo”.Svih pet lica je prevezeno u Dom zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje, dok je lice A.B. prevezeno u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.
       Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj ali i živote drugih građana.