Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Evidentirana krivična djela „Mučenje i ubijanje životinja“ i „ Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“

| Trebinje | Ponedeljak, 25. novembar 2019.

      Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su juče, 24. novembra 2019. godine, identifikovali lice N.G. za koje postoji sumnja da je počinilo krivična djela „Mučenje i ubijanje životinja“ i „ Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
      Naime, policijskim službenicima Policijske stanice Trebinje oko 15,30 časova, jedno lice je prijavilo da muje u mjestu Grančarevo, grad Trebinje, jedno ili više nepoznatih lica ubilo dva lovačka psa.
Operativnim radom na terenu, policijski službenici su isti dan identifikovali lice inicijala N.G., za koje postoji sumnja da je izvršilo navedeno krivično djelo. Lice je dobrovoljno predalo oružje.
       
O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Trebinje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica inicijala N.G. slijedi podnošenje izvještaja za krivična djela „Mučenje i ubijanje životinja“ i „ Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.