Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Četiri lica lišena slobode u akciji „Hidra“

| Banja Luka | Utorak, 03. decembar 2019.

      Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, sproveli su operativnu akciju kodnog naziva „Hidra“ u okviru koje su slobode lišena četiri lica  zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Razbojništvo“, više krivičnih djela„Teška krađa“ i „Krađa“  na području Grada Banja Luka i opštine Laktaši.
      
U ovim aktivnostima slobode su lišena lica M.G, V.G., A.B i S.G, dok su lice inicijala A.T. i jedno maloljetno lice dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice.
      
Naime, lica S.G. i A.T. se sumnjiče da su u decembru 2018 godine izvršili krivično djelo „Razbojništvo“ u sportskoj kladionici na području Grada Banja Luka, a  lice A.B. da je u prethodnom periodu izvršio pet krivičnih djela „Teška krađa“ i četiri krivična djela „Krađa“ na području Grada Banja Luka.
      
Lice V.G. se sumnjiči da je na području opštine Laktaši u prethodonom periodu izvršio više krivičnih djela „Teška krađa“, dok se M.G. sumnjiči da je u novembru tekuće godine na području grada Banja Luka izvršio jedno krivično djelo „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.